top of page

Algemene voorwaarden congres 2021

Aanmelding
Aanmelding voor het Congres “Alleengeboren Tweeling: Je tweeling verlies als kracht” vindt plaats door middel van het kopen van een ticket via onze ticketservice Eventix. Na betaling ontvangt u via Eventix de bevestiging en uw toegangsticket.

Factuur
Na ontvangst en betaling van het ticket ontvangt u via Eventix een digitale bevestiging. Deze kunt u opnemen in uw administratie. U ontvangt via de Stichting ATN géén apart factuur.

Annulering
Er wordt géén restitutie verleend op aangeschafte tickets. U kunt wel kosteloos iemand als vervanger aanwijzen. De organisatie dient hierover uiterlijk 25 oktober 2021, per e-mail, geïnformeerd te worden info@stichtingatn.nl (geeft u de volledige naam en het e-mailadres door van de persoon die u vervangt).


Stichting Alleengeboren Tweelingen Nederland behoudt zich het recht voor om bij onvoldoende deelname of andere onvoorziene omstandigheden, het event of een deel van het event geen doorgang te laten vinden. Vanzelfsprekend zullen deelnemers hiervan tijdig op de hoogte worden gesteld. Reeds betaalde ticketkosten worden door ons terugbetaald. Mocht het event op het laatste moment niet doorgaan, dan is Stichting Alleengeboren Tweelingen Nederland niet aansprakelijk voor schade die de deelnemer leidt. Reeds betaalde ticketkosten zullen door ons worden terugbetaald.

bottom of page