Bestuursleden 

Stichting Alleengeboren Tweelingen Nederland (St. ATN) is opgericht op 21 december 2017. 

Jos van Ham

Voorzitter

Jos van Ham.jpg

Jos van Ham was na een paar jaar intensief werken aan zijn persoonlijke ontwikkeling toe aan een nieuwe uitdaging. In die periode ontdekte hij ook dat hij een alleengeboren tweeling is. Eén plus één is twee en zodoende is hij zich in gaan zetten bij de stichting. Met zijn 'Los met Jos' programma hoopt hij mede lotgenoten en andere geïnteresseerden een veilige plek te bieden om meer over dit onderwerp te kunnen praten.

“Blijf altijd jezelf, behalve als je een loser bent.”
Aranka Reeuwijk-Willems

Penningmeester, founder Stichting ATN

Aranka Reeuwijk

Aranka Reeuwijk-Willems, oprichtster van de stichting, is in het dagelijks leven werkzaam als als coach voor alleengeboren tweelingen en leidt professionals op tot AT coach®. Zij weet als geen ander hoe het is om een onverklaarbaar gevoel van ‘iemand missen’  te hebben en dat het belangrijk is dit gevoel serieus te nemen. Maar ook dat het belangrijk is je verlies een plek te geven. Pas als je ruimte voor de rouw hebt genomen, kun je liefhebben, je eigen plek innemen en gaan leven. "Dat gun ik iedere alleengeboren tweeling (AT). Daarnaast gun ik iedere AT een therapeut/coach die dit verlies serieus neemt en de juiste hulp biedt."

"Iedere ziel hoort er bij en iedereen heeft recht op een eigen plek."
Margo Luberti

Secretaris

Margo Luberti_edited.jpg

Voor Margo Luberti geldt daadwerkelijk dat je het leven alleen voorwaarts kunt leven, maar pas achterwaarts gaat begrijpen. Ze is dan ook in meerdere stappen gevoelsbewust geworden van haar alleengeboren vierling zijn. Na haar moeilijke jeugd verwerkt te hebben kon ze haar overlevingsmechanisme van voelen via energieën omzetten in een inzetbaar talent. Zonder al deze schijnbare tegenslag in haar leven had ze nooit zo diep gegaan om zichzelf te leren kennen en nu blijkt dit haar te hebben gesterkt en verrijkt. Deze ervaring neemt zij mee in haar werk als neo-sjamanistisch therapeut en ook bij de ondersteuning van andere alleengeboren tweelingen (AT) en meerlingen (AM).

"Samenleven met je aardse en je kosmische ziel, in het Licht van je hogere Zelf".