top of page

Zaterdag 22 juni

Programma onder voorbehoud. Program in English

Vanaf 9:00 uur ben je welkom om je in te schrijven en te genieten van een kopje koffie of thee. 

9:30 uur Opening van de dag.

9:45-10:45 uur Bewustwording is de eerste stap

Aranka Reeuwijk neemt je in deze lezing mee in de kenmerken die horen bij alleengeboren tweelingen.

Hoe zit het bijvoorbeeld met het jezelf voortdurend saboteren om gelukkig te zijn. Hoe komt het toch dat je vaak zo slecht voor jezelf zorgt, dat je te weinig of juist te veel eet/drinkt. Dat je te veel doet of juist niet tot actie over gaat. Waarom je eigen grenzen respecteren zo moeilijk is en je zowel zelf als anderen over die grenzen heen laat gaan... en nog veel meer.

10:45 uur Pauze

11:00-12:00 uur Bindingsangst vs verlatingsangst

Een lezing van Hannah Cuppen. Hoe zit jij in je relatie? Of heb je geen relatie? Of heb je meerdere relaties gehad en bleek het telkens toch niet dàt te zijn waarnaar je op zoek was of waarnaar je nog steeds op zoek bent. De manier waarop we geleerd hebben ons te hechten bepaalt hoe we dat later doen in partnerrelaties. Zo zijn er mensen die graag een relatie willen maar waarbij de ander zich steeds terugtrekt. Als je steeds opnieuw in dezelfde situaties belandt herhaal je een oeroude dans: de dans van verlatingsangst en bindingsangst.

Omdat veel alleengeboren tweelingen moeite hebben om relaties aan te gaan en zelf last hebben van bindings- dan wel verlatingsangst is deze lezing speciaal voor jou. Hannah is bekend met het fenomeen alleengeboren tweelingen en weet heel goed hoe deze dynamieken werken en jou kunnen belemmeren in je dagelijks leven. 

12:00 uur Meditatie/Muziek

 

12:15 Lunch

Na de lunch is er keuze uit diverse workshops om vanuit verschillende invalshoeken aan het werk te gaan met je tweelingverlies.​ Inhoud van de workshops is op deze pagina te vinden.

13:15 uur Workshopronde 1​

14:45 uur pauze

15:15 uur Workshopronde 2

16:45 uur Afronding dag. 

We willen je vragen om voor deze dag een waxinelichtje (voor iedere niet geboren tweelingbroer,-zus of kindje) mee te nemen. Deze zullen we op een gezamenlijke plaats gedurende de dag laten branden. Gedurende deze dag zullen er waarschijnlijk een aantal therapeuten/coaches met informatie staan die je tussen de lezingen en workshoprondes kunt 'consulteren'. 

bottom of page