top of page

Het congres vindt plaats in het midden van het land bij conferentieoord 'Kontakt der Continenten'. Een prachtige locatie gelegen in een bosrijke omgeving waar je je desgewenst tussendoor kunt opladen en terugtrekken. Bovendien beschikken ze over hotelkamers. Wellicht prettig als je beide dagen komt.

Routebeschrijving 
Adres

Amersfoortsestraat 20
3769 AS Soesterberg
 

Routebeschrijving auto

Er is een grote parkeerplaats met ruim 200 plaatsen. Parkeren is gratis.
Voor gebruik met een navigatiesysteem adviseren wij om Richelleweg 1, 3769 AZ Soesterberg in te voeren. Je komt dan uit bij de inrit van het Conferentiehotel.

Vanuit Amersfoort

A28 richting Utrecht, afrit 4 (Soest-Soesterberg), einde afrit rechts.

Vanuit Utrecht

A28 richting Amersfoort, afrit 4 (Soest-Soesterberg), einde afrit links.

Je bevindt je nu op de Richelleweg. Ga twee keer bij de verkeerslichten rechtdoor, na 100 meter links bevindt zich de inrit van Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten.

Openbaar vervoer

Wij adviseren je om naar Amersfoort CS te reizen. Vanaf het NS-station Amersfoort vertrekt normaal gesproken vier keer per uur een bus naar Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten. De buslijnen 52 en 56 doen hier 9 tot 11 minuten over en stoppen voor de deur bij de halte Kontakt der Kontinenten. Zie www.9292.nl voor de dienstregeling (van Amersfoort station > Kontakt der Kontinenten – bushalte)

Per fiets

Kom je op de fiets? Dan kun je je route plannen op de website van de fietsersbond.

Rustige start?

Geen zin in stress en files? Er is een mogelijkheid om een voorovernachting te boeken. Je kunt direct de beschikbaarheid controleren en online je kamer boeken.

Elektrische auto en fiets

Het Conferentiehotel beschikt over oplaadpunten voor elektrische auto ‘s en fietsen.

bottom of page